Tel: (+31) 619046259

IBAN: NL76INGB0007097209

Stichting 4ICHELLE

“Mam”, zei Ichelle als we het over mijn toekomstplannen hadden om op maatschappelijk belang iets te willen betekenen, maar niet goed wist welke richting ik op wilde “er komt een moment dat jij precies weet wat je moet doen”

Dat was voor mij de reden waarom ik deze stichting ben gestart en de naam 4ICHELLE heb gekozen.

HET LOGO: 10 sterren, één voor iedere week dat we op zoek waren naar Ichelle, 4ICHELLE, geschreven in haar eigen handschrift.

“Mam, er komt een moment dat jij precies weet wat je moet doen”

Ichelle van de Velde

Doelstelling van de stichting

Maatschappelijk en algemeen belang: Met zo’n ervaring op dit gebied, lotgenoten steunen, de kracht en de energie geven om vol te houden, niet op te geven en vooral te vertrouwen op hun intuïtie, maar er vooral zijn voor de medemens, die net als ons in de hele vermissing, angst, wanhoop, hoop en van alles voelen waar je geen weg mee kunt. Als lotgenoot geef je iemand het gevoel: “je staat er niet alleen voor”. We hopen op deze manier onze morele steun te kunnen bieden, wat we zelf in onze situatie gemist hebben, iemand die echt weet hoe dit voelt.

Bijeenkomsten bezoeken van lotgenoten, andere instanties, professionals die met dit soort situaties te maken krijgen, aan anderen het hele verhaal vertellen, uitleggen wat voor impact dat op families, vrienden, zelfs een hele maatschappij heeft.

Om de stichting financieel te ondersteunen en daardoor deze acties te kunnen bekostigen schrijf ik het in boekvorm en later uitgeven om mijn ervaringen te delen met de maatschappij, als steun, als troost, als leidraad voor lotgenoten. Al kan dit boek maar een klein beetje bijdragen als handleiding dan hebben we ons doel bereikt.

Wilt u Stichting 4ICHELLE steunen?

U kunt rechtstreeks doneren via de buttons op de website. 

Of rechtstreeks storten op:

IBAN: NL76INGB0007097209
BIC: INGBNL2A
t.n.v. Stichting 4ICHELLE, IJzendijke

NB indien u rechtstreeks overmaakt op ons banknummer, dan kunnen wij uw adresgegevens niet inzien. Indien deze gegevens of uw email niet bij ons bekend zijn, dan kunnen wij u helaas niet bedanken voor uw donatie. Wilt u wel graag een bevestiging, stuur ons dan even een mailtje naar [email protected]

Waar kunt u onze stichting voor inschakelen:

Hulp op locatie

Heeft u hulp nodig tijdens een zoekactie, neem dan direct contact met ons op. Samen kijken we dan wat er nodig is en wat we voor u kunnen betekenen.

Bijeenkomsten en lezingen

Organiseert u een bijeenkomst en bent u opzoek naar een spreker die vanuit eigen ervaring kan vertellen over vermissing en verlies?

Ondersteuning als lotgenoot

Wilt u advies, uw verhaal delen of met een van ons in gesprek over het onderwerp vermissing en verlies door geweld of moord? We bieden graag een luisterend oor!